Cookpad, a legjobb hely a recepteknek

2017 május 12 Cookpad admin

Missziónk, hogy vidámabbá tegyük a mindennapi főzést mindenki számára, az egész világon. Első lépésként létrehoztuk egy helyet, ami a legjobb hely a receptjeid tárolására!

Ha vannak receptjeid, itt a helyük!

Úgy hisszük a főzés nem csak összetevők összeállítása! Amikor főzöl, választasz. Te döntöd el, mit vásárolsz, mit eszel, és hogyan táplálod magad, a családod, és a barátaid. Ha főzöl, azzal úgy dönthetsz, hogy visszaadsz valamit a helyi és globális közösségeknek, vidéki gazdaságoknak, a kistermelőknek. Amikor főzöl, úgy döntesz, hogy a holnap világának építője leszel.
 
Mi a Cookpadnél mindennap arra törekszünk, hogy több embert ösztönözzünk erre a döntésre. Első lépésként létrehoztuk egy helyet, ami a legjobb hely a receptek tárolására! Miért gondoljuk ezt?
- mert reklámmentes
- mert ingyenesen elérhető
- mert bárhonnan elérhető (számítógép, mobiltelefon, stb..)
- mert biztonságos (nem veszik el, mint egy füzet, vagy papírlap)
- mert jól rendszerezett, egyszerű felületű, könnyen kereshetőek a receptek
- egyenlően kezel mindenkit a Cookpad platform, itt nincsenek előítéletek
- utólag is szerkesztheted, módosíthatod a receptjeid a feltöltés után bármikor, szabadon
 
Munkánk tehát arról szól, hogy vidámabbá tegyük a mindennapi főzést mindenki számára, hogy egy jobb jövő várjon a gyermekeinkre. Hiszünk abban, hogy a főzés ereje előrébb visz mindannyiunkat. Ez a küldetésünk.
A Cookpad Inc. (TSE 2193) egy japán technológiai cég, amelyet a tokiói tőzsdén jegyeznek. Mi működtetjük a világ legnagyobb receptmegosztó platformját. A szolgáltatásunk jelenleg elérhető a magyar mellett számos más nyelven:
 
Szolgáltatásunkat több, mit 85 millió ember haszálja havonta.
 
A központi irodák Tokióban, és Bristolban találhatóak, de fenntartunk irodát Görögországban, Taiwanon, Alicantéban, Beirutban, Bangalore-ban, Jakartában, Moszkvában is sok más város mellett.
 
A magyar felületért felelős csapat tagjai:
Mi működtetjük a cookpad.com/hu címen elérhető magyar nyelvű felületét a platformnak. A Cookpad globális csapata kiváló szakemberekből áll, akik keményen dolgoznak, és egy nagyszerű világot szeretnének építeni a minket követő generációknak is. Csapatunk értékei az összetartás, a csapatmunka, és a folyamatos tanulás, és a jobb jövőbe vetett hit!

Kapcsolódó cikkek