Miért kapom a Cookpad hírlevelet?

Mindenki aki weben, vagy mobilon regisztrál a Cookpad felületére, meghívó levelet kap a hírlevelünkre.

A meghívó levél megkérdezi, hogy a felhasználó kér-e napi receptajánló hírlevelet vagy sem. Aki elfogadja a feliratkozást, vagy figyelmen kívül hagyja ezt a levelet, az a levelet követően megkapja a hírleveleinket. Aki pedig ebben a levélben a “Nem kérek hírlevelet” gombot választja, az nem fog hírlevelet kapni.

Azonban minden kiküldött hírlevelünk a nemzetközi hírlevél szabványoknak megfelelően tartalmaz leiratkozó linket a levél alján, a láblécben. Így minden hírlevél alján 1 klikkel bárki véglegesen leiratkozhat a hírlevélről, ha nem kívánja kapni azt. És ettől teljesen függetlenül tovább használhatja a Cookpad weboldalt vagy mobilalkalmazást.

miert-kapom-cookpad-hirlevelet

 

A hírlevél fogadása nem feltétele a regisztrációnak, vagy a Cookpad használatának! Azaz nyugodtan leiratkozhat bárki bármikor, vagy elutasíthatja a feliratkozást a megerősítő levélben, attól még a szolgáltatás, és a profilja ugyanúgy használható marad számára.

Amennyiben a linket valaki nem találja, vagy valamiért nem működik, úgy az info-hu@cookpad.com címen lehet kérni a hírlevélről való leiratkozást. Kollégáink gyorsan, készségesen segítenek mindenkinek.

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: