Cookpad, a legjobb hely a recepteknek

Missziónk, hogy vidámabbá tegyük a mindennapi főzést mindenki számára, az egész világon. Első lépésként létrehoztuk egy helyet, ami a legjobb hely a receptjeid tárolására!

Ha vannak receptjeid, itt a helyük!

Úgy hisszük a főzés nem csak összetevők összeállítása! Amikor főzöl, választasz. Te döntöd el, mit vásárolsz, mit eszel, és hogyan táplálod magad, a családod, és a barátaid. Ha főzöl, azzal úgy dönthetsz, hogy visszaadsz valamit a helyi és globális közösségeknek, vidéki gazdaságoknak, a kistermelőknek. Amikor főzöl, úgy döntesz, hogy a holnap világának építője leszel.
Mi a Cookpadnél mindennap arra törekszünk, hogy több embert ösztönözzünk erre a döntésre. Első lépésként létrehoztuk egy helyet, ami a legjobb hely a receptek tárolására!

10 érv, amiért ide kell feltöltened a receptjeid

  1.  mert teljesen reklámmentes
  2. mert ingyenes mindenki számára
  3. mert ha szeretnéd, akár minden lépéshez tölthetsz fel fotót (hármat is minden lépéshez), hogy még jobb legyen a recepted
  4. mert bárhonnan elérhető (web és mobilalkalmazás)
  5. mert biztonságos (nem veszik el, mint egy füzet, vagy papírlap)
  6. mert jól rendszerezett, könnyen kereshetőek a receptjeid mások számára is
  7. mert valós idejű statisztikákat kapsz a receptjeidről (hányan olvasták, kedvelték, nyomtatták ki, grafikon a trendekről)
  8. utólag is szerkesztheted, módosíthatod a receptjeid a feltöltést követően bármikor, szabadon
  9. a feltöltött receptjeid hozzávalói gombnyomásra kalkulálhatók a főzni kívánt mennyiségre. A feltöltött receptjeid így jobban használhatóak lesznek saját magad és mások számára is!
  10. receptjeiddel bekerülhetsz az ország legnagyobb főzős közösségébe (privát chat, webes üzenetküldés, fotós kommentek)
Munkánk tehát arról szól, hogy vidámabbá tegyük a mindennapi főzést mindenki számára, hogy egy jobb jövő várjon a gyermekeinkre. Hiszünk abban, hogy a főzés ereje előrébb visz mindannyiunkat. Ez a küldetésünk.
cookpad-logo
A Cookpad Inc. (TSE 2193) egy japán technológiai cég, amelyet a tokiói tőzsdén jegyeznek. Mi működtetjük a világ legnagyobb receptmegosztó platformját. A szolgáltatásunk jelenleg elérhető a magyar mellett számos más nyelven:
Szolgáltatásunkat több, mit 100 millió ember haszálja havonta.
A központi irodák Tokióban, és Bristolban találhatóak, de fenntartunk irodát Görögországban, Taiwanon, Alicantéban, Beirutban, Bangalore-ban, Jakartában, Moszkvában is sok más város mellett.
A magyar felületért felelős csapat tagjai:
cookpad-magyarorszag-csapata
Mi működtetjük a cookpad.com/hu címen elérhető magyar nyelvű felületét a platformnak. A Cookpad globális csapata kiváló szakemberekből áll, akik keményen dolgoznak, és egy nagyszerű világot szeretnének építeni a minket követő generációknak is. Csapatunk értékei az összetartás, a csapatmunka, a folyamatos tanulás, és a jobb jövőbe vetett hit!

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: