Cookpad, a legjobb hely a recepteknek

Missziónk, hogy szórakoztatóbbá, és könnyebbé tegyük a mindennapi főzést mindenki számára, az egész világon. Első lépésként létrehoztuk egy helyet, ami a legjobb hely a receptjeid tárolására, megosztására!

Ha vannak receptjeid, itt a helyük!

Úgy hisszük a főzés nem csak összetevők összeállítása! Amikor főzöl, választasz. Te döntöd el, mit vásárolsz, mit eszel, és hogyan táplálod magad, a családod, és a barátaid. Ha főzöl, azzal úgy dönthetsz, hogy visszaadsz valamit a helyi és globális közösségeknek, vidéki gazdaságoknak, a kistermelőknek. Amikor főzöl, úgy döntesz, hogy a holnap világának építője leszel.
Mi a Cookpadnél mindennap arra törekszünk, hogy több embert ösztönözzünk erre a döntésre. Első lépésként létrehoztuk egy helyet, ami a legjobb hely a receptek tárolására, megosztására!

9 érv, amiért ide kell feltöltened a receptjeid

  1.  mert teljesen reklámmentes
  2. mert ingyenes mindenki számára
  3. mert ha szeretnéd, akár minden lépéshez tölthetsz fel fotót (hármat is minden lépéshez), hogy még jobb legyen a recepted
  4. mert bárhonnan elérhető (web és mobilalkalmazás)
  5. mert biztonságos (nem veszik el, mint egy füzet, vagy papírlap)
  6. mert jól rendszerezett, könnyen kereshetőek a receptjeid mások számára is
  7. utólag is szerkesztheted, módosíthatod a receptjeid a feltöltést követően bármikor, szabadon
  8. a feltöltött receptjeid hozzávalói gombnyomásra kalkulálhatók a főzni kívánt mennyiségre – ez a funkció csak weben elérhető. A feltöltött receptjeid így jobban használhatóak lesznek mások számára is!
  9. receptjeiddel bekerülhetsz Magyarország legnagyobb főzős közösségébe (privát chat, webes üzenetküldés, fotós kommentek)
Munkánk tehát arról szól, hogy vidámabbá tegyük a mindennapi főzést mindenki számára, hogy egy jobb jövő várjon a gyermekeinkre. Hiszünk abban, hogy a főzés ereje előrébb visz mindannyiunkat. Ez a küldetésünk.
cookpad-logo
A Cookpad Inc. (TSE 2193) egy japán technológiai cég, amelyet a tokiói tőzsdén jegyeznek. Mi működtetjük a világ legnagyobb receptmegosztó platformját. A szolgáltatásunk jelenleg elérhető a magyar mellett számos más nyelven:
Szolgáltatásunkat több, mit 100 millió ember használja havonta.
A központi irodák Tokióban, és Bristolban találhatóak, de fenntartunk irodát Budapesten, Görögországban, Taiwanon, Alicantéban, Beirutban, Bangalore-ban, Jakartában, Moszkvában is sok más város mellett.
A magyar felületért felelős csapat tagjai:
cookpad-magyarorszag-csapata
Mi működtetjük a cookpad.com/hu címen elérhető magyar nyelvű felületét a platformnak. A Cookpad globális csapata kiváló szakemberekből áll, akik keményen dolgoznak, és egy nagyszerű világot szeretnének építeni a minket követő generációknak is. Csapatunk értékei az összetartás, a csapatmunka, a folyamatos tanulás, és a jobb jövőbe vetett hit!

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: