Hamarosan megjelenik az első magyar Cookpad receptkönyv!

December elején már a könyvesboltokban lesz a Cookpad első magyarországi receptkönye, amelyben 2017 legnépszerűbb, legtöbbet elkészített receptjeit gyűjtöttük össze Nektek!

Végre egy receptkönyv, ami egyszerre divatos, gyönyörű kivitelű, de ugyanakkor nem divathajhász, hanem valódi segítséget nyújt a konyhában a hétköznapi, vagy ünnepi fogások megalkotásához MINDENKINEK!

RENDELD MEG MOST ITT!

cookpad-konyv

RENDELD MEG MOST ITT!

A Főzzünk együtt Magyarország című receptkönyv mindenkinek szól, aki otthon főz. Ez egy olyan könyv, ami nem a könyvespolcra való, hanem a konyhapultra! Annak is hasznos, aki már rutinosan mozog a konyhában, és új ízekre, inspirációra vágyik, de annak is remek szolgálatot tehet, aki csak most ismerkedik a konyha világával, és megbízható recepteket keres, amire később építkezni lehet.

Azokat a kiváló fogásokat válogattunk össze ebbe a könyvbe, amelyeket a világ legnagyobb receptoldalának magyar felületén, a Cookpaden a legtöbben készítettek el 2017-ben. Minden egyes recept írója aktívan közreműködött a könyv létrehozásában, így egy csapatként alkották meg ezt a receptgyűjteményt.

Ez azt jelenti, hogy ez a könyv egy tökéletes lenyomat a jelenkori magyar konyháról, ami valódi segítséget nyújt mindenkinek. 61 receptíró 61 sikeres receptjét tartalmazza a könyv, így egész Magyarország ízvilága felfedezhető, minden divathullámot nélkülözve, jól használható, jól bevált recepteken keresztül.

Ha te is szeretnéd megmutatni receptjeidet a világnak, töltsd fel a magyar Cookpadre (https://cookpad.com/hu)! Ez a legjobb hely receptjeid számára.

Varga Gábor

a magyarországi Cookpad alapítója

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: