Újra elérhető a mennyiség kalkulátor!

Egy régen várt funkció tért vissza, amit a Cookpad Magyarországon tesztel először. A receptek többségénél már újra elérhető a mennyiség változtató gomb, így nem kell egyenként felszoroznod a hozzávalók mennyiségét, ha több vendégre főzöl!

Sokszor előfordulhat veled, hogy találsz a Cookpad-en egy jó receptet, de a mennyiség más, mint amire neked szükséged van? Ilyenkor jön a kis notesz, fejszámolás a boltban stb…

Most egy olyan funkcióval segítünk neked, amit már sokan kértetek tőlünk, a mennyiség kalkulátorral!

Azoknál a recepteknél, ahol a receptszerző megadta, hogy hány főre készítette, és a hozzávalókat is pontosan feltüntette, ott mostantól kalkulálkatóak a mennyiségek. Az alábbi képen láthatod, hogy milyen gombnak kell megjelennie a mennyiség mellett. A zöld színű “+” és “-” gombokkal növelheted, illetve csökkentheted a hozzávalók mennyiségét. Minden kattintásnál változni fog a hozzávalók mennyisége a receptben.

Ezt a funkciót először Magyarországon vezeti be a Cookpad egyelőre csak tesztelés képpen. A szolgáltatás a kezdeti időben csak a weboldalon elérhető. A mobilalkalmazásokban nem.

ujra-elerheto-mennyiseg-kalkulator

 

Próbáld ki most például ennél a receptnél: https://cookpad.com/hu/receptek/1925988-zoldseges-provence-i-csirke

Reméjük tetszeni fog ez a nagyon várt funkció! Várjuk visszajelzésed az info-hu@cookpad.com email címre erről az újdonságról!

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: