Cookpad nagykövetek találkozója – 2018.06.08.

A magyar COOKPAD több ezer recepttel bővült Nektek köszönhetően, és a visszajelzések alapján hasznos segítője lett a mindennapi főzésnek Magyarországon is!

Ti, a receptszerzők, nem csupán a remek receptjeiteket osztjátok meg több mint félmillió felhasználóval minden nap, hanem egy közösséget is formáltok a jelenlétetekkel.

Ebben az évben valódi közösséggé váltunk. Ha nem is ismeritek egymást még személyesen, de sokan közületek már egymás receptjeit is kipróbáltátok.

Szeretnénk most veletek tölteni ezt a péntek délutánt, jobban megismerni Benneteket. Sokszor leveleztünk már egymással és lehet, hogy már telefonon is beszéltünk, de most jó hangulatban veletek töltenénk ezt a délutánt.

Szeretettel meghívunk 2018. június 08-án 14 órától tartandó bográcsos főzésünkre, a csodálatos Pál-Völgyi cseppkőbarlang bejáratánál lévő teraszra.

A hely különösen szép, főleg ilyenkor nyáron. A kőfejtő meredek sziklái, a hatalmas tisztás és az árnyas fák között megbújó terasz ideális kiránduló és pihenőhely. A helyszín, a finom ételek és a jó társaság már elég indok arra, hogy ne maradj ki ebből a közös élményből. Hozhattok plédet, és száraz fű esetén a szomszédos réten piknikezhetünk is az általatok is hozott finomságokból!

pal-volgyiA rendezvényen Bérczi Róbert séf kollégánk fog főzni, de bárki besegíthet, akár az előkészítésben is.

Ha van olyan finomságod, amit szeretnél megkóstoltatni a többiekkel, akkor hozd el bátran!

Ha bármilyen kérdésed van írj nekünk a info-hu@cookpad.com  email címen.

A rendezvényre az alábbi linkre kattintva, a kérdőív kitöltésével tudsz jelentkezni: https://goo.gl/forms/eDBt3qF5XnIoQec92

A rendezvény részletei:

Időpont: 2018. június 08. péntek; 14:00-20:00 között (az érkezés és a távozás rugalmas)

Helyszín: 1025 Budapest, Pál-Völgyi Barlang, Szépvölgyi út 162.

Parkolás: Ingyenes (a Szépvölgyi út jobb oldalán lévő parkolóban)

Tömegközlekedéssel:  65, 65A vagy 29-es busz a Kolosy térről.

Térkép:

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: