Értesítési és hírlevél beállítások a mobilalkalmazásban iOS és Android telefonon

A Cookpad mobilalkalmazásban az Android és iPhone telefonokon ezentúl bármikor beállíthatod, hogy milyen típusú értesítéseket szeretnél kapni a Cookpadtől push üzenet és e-mail formájában.  Ahhoz, hogy megkapd a napi hírlevelünket válogatott friss receptekkel vagy értesülj receptversenyeinkről vagy rendezvényeinkről, itt kell engedélyezned a kommunikációt. Ezeket az értesítési formákat bármikor ki- és bekapcsolhatod!

Lássuk, hogy mit is kell tenned, hogy elérd a beállításokat!

 1. A kezdő képernyőn vagy jelenleg. Tapints jobb alsó sarokban a “Profilom” ikonra:

  Image from iOS
  Alkalmazás: kezdő képernyő
 2. Majd tapints a jobb felső sarokban lévő fogaskerék ikonra:

  Image from iOS2
  Alkalmazás: profiloldal
 3. Tapints az Értesítés, és hírlevél beállítások menüre:

  image-from-ios21.png
  Alkalmazás: beállítások menü
 4. Itt végezheted el a Push értesítések és az Email értesítések beállítását:

  Image from iOS (3)
  Alkalmazás: értesítés beállítások

Az iPhone telefonon futtatott Cookpad alkalmazásban az alábbi Értesítési beállításokat lehet ki- és bekapcsolni:

Push értesítések:

 • Chat értesítések
  Ha ezt az értesítési formát bekapcsolod, akkor a telefonodra push üzenet fog érkezni, ha aktivitás van olyan Cookpad chat beszélgetésekben, amiben Te is benne vagy. Ezt a funkciót is, mint minden mást bármikor ki- és bekapcsolhatsz.
 • Fotós kommentek
  Ha ezt bekapcsolod, akkor push üzenetet fogsz kapni a fotós kommentekről, amit bármely receptedhez küldenek más felhasználók és természetesen a fotós kommentekhez írt bejegyzésekről is. Ezt a funkciót is, mint minden mást bármikor ki- és bekapcsolhatsz.
 • Tippek 
  Recept javaslatok, szezonális események és termékfrissítések. Ha nem szeretnél lemaradni a Cookpad eseményeiről,  receptversenyekről, a Cookpad csapatától érkező tippekről, akkor érdemes bekapcsolnod ezt a típusú értesítést. Ezt a funkciót is, mint minden mást bármikor ki- és bekapcsolhatsz.

Emailek:

 • Fotós kommentek
  Ha ezt kipipálod, akkor e-mail értesítést kapsz a fotós kommenteknél, amit bármely receptedhez küldenek és a fotós kommentekhez írt bejegyzésekről is. Ezt a funkciót is, mint minden mást bármikor ki- és bekapcsolhatsz.
 • Tanácsadás
  Ismerd meg, hogyan lehet kihasználni a Cookpad összes funkcióját. Ezt a funkciót is, mint minden mást bármikor ki- és bekapcsolhatsz.
 • Tippek és ötletek
  Recept javaslatok, szezonális események és termékfrissítések. Ha nem szeretnél lemaradni a Cookpad eseményeiről,  receptversenyekről, akkor érdemes bekapcsolnod ezt a típusú értesítést. Ezt a funkciót is, mint minden mást bármikor ki- és bekapcsolhatsz.
 • Hírlevél
  Ha szeretnél kapni minden nap hírlevelet a legújabb receptekből válogatva, akkor ezt az értesítési funkciót mindenképpen pipáld ki. Ezt a funkciót is, mint minden mást bármikor ki- és bekapcsolhatsz.

Ne feledd, ha nem jelölöd be a neked fontos értesítéseket, akkor nem fogod megkapni őket!

Ha asztali gépen vagy iPhone készüléken szeretnéd beállítani az értesítéseket, akkor a következő linkekre kattints:

Értesítési beállítások számítógépeken >>>

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: