Legyél a Cookpad aktív nagykövete!

Te lehetsz a Cookpad  legaktívabb nagykövete! Elmondjuk mit tudsz tenni érte!

Miden képességed és értéked meg van ahhoz, hogy a legaktívabb nagykövet légy. Profi módon használod a Cookpad felületét, remek recepteket készítesz, saját követőid vannak aki szeretik és el is készítik a receptjeidet. A Cookpad nagykövetek közösségének aktív tagja vagy, de egy saját közösséged is van ahol a Te receptjeid motiválták az embereket, hogy kövessenek.
Oszd meg másokkal is, hogy miért érdemes csatlakozni a Cookpadhez és miért érdemes a receptjeiket feltölteni ide. Segíts nekik is megőrizni a receptjeiket és megosztani másokkal. Éld át közösen velük az örömüket, amit a feltöltött receptjeikre érkező visszajelzések okoznak! Te már tudod, hogy ez jó! Éljék ezt meg mások is!

Mit kell tenned?

Csupán annyit amit magadtól is megtennél, megosztod másokkal a receptmegosztás élményét, hiszen egy jó dolgot csinálsz, amit élvezel is.

  • Aktiváld és biztasd a követőidet, hogy ők is töltsék fel saját receptjeiket, ha éppen feltöltötték a receptedhez a fotós kommentjüket.
  • Ismertesd meg a környezeteddel, barátaiddal, hogy miért érdemes csatlakozniuk és miért érdemes feltölteniük a receptjeiket a Cookpadre.

Ha valakit sikeresen motiváltál és feltöltötte az első receptjét, akkor írd meg nekünk a Cookpad csoportos chatben, ahová meghívunk Téged.

Mit nyerhetsz?

Aki a legtöbb embert motiválta, hogy feltöltse első receptjét egy hét alatt, az egy különleges, limitált Cookpad bögrét nyer.

További részelteket a Cookpad chat-csoportban osztunk meg veled!

 

 

 

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: