E-receptkönyv kihívás

Kedves Cookpad receptszerzők!

A Cookpad csapata egy valódi kihívásba invitálja mindazokat, akik 2020. március 20. és 2020. május 24. között töltötték fel első receptjüket a Cookpadre!
A kihívás az egész egy éven át tart. Aki teljesíti, egy különleges, egyedi 52 receptes Cookpad e-receptkönyvet kap a SAJÁT RECEPTJEIBŐL! (pdf formátumban, szabadon megoszthatóan és terjeszthetően)
Szerezd meg Te is a saját Cookpad e-receptkönyved!

Hogyan lehet csatlakozni a kihívásba:

  1. Egyszerűen közzé kell tenni legalább 1 (egy) receptet hetente Cookpad-on anélkül, hogy egy hét is kimaradna egy éven át.
  2. A recepteknek legalább főfotóval rendelkeznie kell. Ha nincs főfotók, a kihívásból kiesik a recept szerző. (Ez a kihívás utolsó napjáig pótolható)
  3. Bármilyen recept résztvehet a kihívásban! (étal, ital, édesség)
  4. A közzétett recepteknek új, a Cookpaden korábban általad még nem közzétett recepteknek kell lenniük! (Korábban már feltöltött receptek letörlése, és újbóli feltöltése a kihívásból való kizárással jár!)
  5. Minden résztvevő, aki sikeresen követi ezt a kihívást, biztosan megkapja a saját e-receptkönyvét a Cookpad-tól
  6. A kihívás 2020. június 8., hétfő és 2021. június 6., vasárnap között tart. A kihívásba becsatlakozni csak, 2020. június 8. és 2020. június 14. éjfél között lehet.
⬆️ Így fog kinézni a borító, és a belső oldalak. Csak a Te neved lesz rajta, és Te mondod meg a címet is!

Csatlakozz most, tegyük együtt élvezetesebbé a főzést a Cookpad E-receptkönyv kihívással!

A hivatalos játék ÁSZF ide klikkelve érhető el: https://drive.google.com/file/d/1eh2X10zrw9mgH9FQeS1jzKOQL0tmq6PB/view?usp=sharing

Várunk Téged! Legyél Te is a Cookpad saját e-receptkönyves szerzője!

Az E-receptkönyv kihívással kapcsolatos legfontosabb kérdések és válaszok:

Kérdés: Mi az E-receptkönyv kihívás?
Válasz: Ebben a kihívásban minden héten legalább egy receptet kell közzétenni egy éven át 2020.06.08. és 2021.06.06. között a Cookpad-en. Minden receptet főfotóval kiegészítve.

Kérdés: Minden nap kell receptet közzétennem?
Válasz: Nem. Ehhez a kihíváshoz minden héten legalább 1 receptet kell közzétenned egész évben. Azaz összesen 52 receptet kell közzétegyél egy éven át minimum. De úgy, hogy minden hétre essen egy közzététel.

Kérdés: Vannak bizonyos napok a receptek közzétételére?
Válasz: Nincsenek. A recepteket bármikor szabadon közzéteheted. Minden héten hétfő és vasárnap között kell legalább 1 receptet közzétenned.

Kérdés: Ha 1 hetet kihagyok, és a következő héten 2 receptet teszek közzé, azzal lehet-e kombinálni, kompenzálni?
Válasz: Nem. Ha egy hét kimarad, kiesel a kihívásból.

Kérdés: Hogyan kell nevezzek?
Válasz: Nem kell nevezni, mert minden kiválasztott résztvevőt meghívunk egy üzenetben a Cookpad oldalán keresztül, melyet a weboldalon vagy a Cookpad alkalmazásba belépve tud elolvasni. Csak a június 8-i héttel kezdődően kezdj el (vagy folytasd) receptet megosztani, és ne hagyd abba egész évben! Mi fogjuk követni, hogy ki az aki feltöltött receptet, és aki megtette, az automatikusan játékban van. Ha valaki egy hetet kihagy, ugyan így automatikusan esik ki.

Kérdés: Ha 1 hetet kihagyok, akkor is kiesek?
Válasz: Igen, ebből a kihívásból kiesel, ha kihagysz egy hetet.

Kérdés: A főfotót lehet utólag pótolni
Válasz: Igen, a kihívás alatt csak a receptek meglétét követjük. Ha nincs időd feltölteni a főfotót, azt később is pótolhatod, még a kihívás vége előtt természetesen.

Kérdés: Ha a receptemnek nincsenek főfotója, akkor is bent maradok a kihívásban?
Válasz : Bármilyen receptet közzétehetsz, de ha egy receptben nincs főfotó az ételről a kihívás lezárultakor, nem lesz érvényes a recept a kihívásban.

Kérdés: A könyv a főfotót is tartalmazni fogja?
Válasz : A könyv a recept címét, főfotóját, hozzávalóit, és leírását fogja tartalmazni. A fázisfotókat nem lesz lehetőségünk a nyomtatott könyvbe beletenni.

Kérdés: A könyvben a 2020-ban a kihívásra közzétett 52 recept lesz, vagy korábbi receptjeim is kérhetem a könyvbe?
Válasz : Ha teljesíted a kihívást, azaz feltöltesz heti egy receptet 52 héten át, akkor a könyvbe akár a korábbi receptjeidből is szabadon válogathatsz, amelyeket a kihívás előtt töltöttél fel. Így ha mondjuk a kedvenc receptjeid már korábban feltöltötted, akkor azok is bekerülhetnek majd a könyvedbe. A lényeg, hogy 52 recepted kerülhet be a könyvbe. De hogy melyik, azt Te választhatod ki.

Kérdés: Összevonhatom ezt a kihívást más heti receptversenyekkel? Egy recept részt tud venni ebben a kihívásban, és más heti receptversenyekben is egyszerre?
Válasz: Igen! Ezt a kihívást kombinálhatod másik heti receptversenyekkel.

Kérdés: Van-e regisztrációs díj vagy más kötelezettség?
Válasz: Nincs.

Kérdés: Szeretnék résztvenni, de nem Magyarország területén lakom.
Válasz: A kihívásban bárki részt vehet attól függetlenül, hogy hol lakik. Az E-receptkönyvet letölthető formában fogjuk eljuttatni!

Kérdés: Későn vettem észre a kihívást! Csatlakozhatok-e később mint a megadott hét? Válasz: Sajnos nem. A kihívásban csak azok vehetnek részt akik feltöltik a kihívásba első receptet június 8. hétfő és 14. vasárnap között.

További kérdés esetén írj nekünk bátran az info-hu@cookpad.com címre!

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: