4 könyvet tervez kiadni a Cookpad 2019-ben! 📚 Legyél Te a könyvek egyik szerzője, és szerezd meg az ingyen példányod!

konyv_blogFellelkesedve az első Cookpad könyv országos sikerén mostantól a heti egy receptversenyt a könyv kihívások veszik át.

UPDATE!: A kiadóval való egyeztetések elkezdődtek. A fejleményekről a recept-beküldőket folyamatosan informáljuk mostantól. Most elkezdjük a témákat egyre professzionálisabban a könyek szükségleteihez igazítani. 👍🙂

Idén az év végén 4 nyomtatott könyvet 📚 szeretnénk kiadni a felhasználóink receptjeiből. Mind a 4 könyvnek külön, szuper témája lesz.

Hogy sikerül-e? Ez csak rajtad múlik! 😉 Aki bekerül egy recepttel, az ingyen példányt kap a könyvből, és persze szerzővé válik!

Ezek a terveink szerint a következők (klikkelj a témákra a kihívások megnyitásához!):

1. Vegán receptek
2. A legféltettebb családi receptek
3. Ez az Én konyhám!
4. Édes sütemények

A fő témák (tervezett könyvek tehát):

Példaként az “Receptek a legnépszerűbb alapanyagokkal” könyvhöz egyik héten a tojás lehet a heti kihívás témája, a másik héten  mondjuk a csirkemell, a harmadik héten pedig valami más. Így minden héten más téma lesz ehhez a könyvhöz. És mikor év végén kiadjuk a “Receptek a legnépszerűbb alapanyagokkal” könyvet, ez által lesznek benne tojás, csirkemell, stb… alapanyagokra épülő receptek is.

A heti versenyek nyereménye az eddigi tárgynyeremények helyett az lesz, hogy a legszebben megírt, legjobb, kiválasztott receptek, bekerülnek az év végén kiadásra kerülő Cookpad receptkönyvekbe.

Az e heti kihívás témák:

Csatlakozz, és legyél benne az idei Cookpad könyvekben! 📚 Próbálj mindegyikbe bekerülni, vagy akár egybe több recepteddel is, és megszerezni az ingyen példányt!

A könyvbe beküldött receptek az Aranykötény kihívással összevonhatóak. Egymást nem zárják ki. 😉👍 A könyvekbe feltöltött receptek beleszámítanak az Aranykötény kihívásba! 😉

A receptek bekerülésének feltételei:

  1. Győződj meg róla, hogy a küldött receptek megfelelnek a heti témának.
  2. A fotós, a részletes leírású és a Fotós kommentelt receptek nagyobb eséllyel lesznek kiválasztva.
  3. A beküldött recept korábban nem lett már közzétéve, és nem egy korábban recept lett letörölve és újra közzétéve. Ez a teljes könyvből való kizárással jár!
  4. A fotó receptje a szerző tulajdona (nem sérti mások szerzői jogait)

Könyvek megjelenésének feltételei:

  1. A Cookpad megjelenteti a könyvet, ha minden héten legalább 40 résztvevő ‼️ van a könyv heti altémáira.
  2. A Cookpadnak joga van a könyvkiadás visszavonására, a könyv témájának módosítására vagy heti témakör előzetes értesítéssel, vagy anélkül.
  3. A Cookpad 200 receptet fog megjelentetni könyvenként, amelyeket a 2019. augusztusáig tartott heti témák közül választunk ki.
  4. A Cookpad 2019 novemberében jelenteti meg a könyvet.

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: