A Cookpad receptek alkalmazás a világ élvonalában

A Google ma reggel bejelentette az idei, 2019-es Google Play-díj jelöltjeit. A program 9 díjkategóriát foglal magába, kezdve a “Kiemelkedő jóléti alkalmazás”-tól a “Legjobb játék áttörés”-ig bezárólag. A magyar nyelven is elérhető Cookpad receptek is Google jelölést kapott.

FileA Magyarország legnépszerűbb receptmegosztó mobilalkalmazása, a Cookpad receptek – amely egyben a világ legnagyobb receptmegosztó alkalmazása – a “Standout Build for Billions Experience” kategóriában kapta meg a Google jelölését. 

Ez a kategória olyan alkalmazások számára lett létrehozva, amelyek célzottan fejlesztett teljesítményt, lokalizációt és kultúra építést valósítanak meg. Magyar nyelven is elérhető gasztro alkalmazás még sohasem kapott ekkora figyelmet a Google részéről. A Google szerkesztői ajánlással is rendelkező jelölést kapott alkalmazás a Google Playben ide klikkelve érhető el: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mufumbo.android.recipe.search&hl=hu

A Cookpad egy teljesen ingyenes, és teljesen reklámmentes receptmegosztó közösségi alkalmazás, amely a világ legnagyobb receptmegosztó platformja. A platform 1997-ben indult Japánban. Mára már havonta több, mint 100 millió ember használja az egész világon, és Magyarországon is legnagyobb recept alkalmazássá nőtte ki magát.

A recept platform Magyarországon 2016-ban nyitott irodát, és jelenleg a kelet-közép-európai régiós Cookpad iroda is Budapesten működik Varga Gábor, a hajdani ApróSéf receptoldal alapítójának vezetésével.

A Google idén május 6-án hétfőn fogja a nyertes alkalmazásokat kihirdetni. A jelöltek teljes listája az alábbi linken érhető el: 

https://play.google.com/store/apps/editorial_collection/promotion_topic_googleplayawards2019

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: