Recepted MOST könyveket ér!

Kezd el megosztani receptjeid minden héten a Cookpaden, most fantasztikus ajándékok várnak rád!

Ha neked is vannak olyan bevált receptjeid, amiket szívesen megosztanál másokkal, vagy csak jó helyen szeretnél tudni, kezd el feltölteni őket a Cookpadre!👩‍🍳
Szerezd meg a most megjelent Cookpad receptkönyveket folyamatos heti receptmegosztással és legyen a végső célod, hogy bekerülj a Cookpad Nagykövetek zárt csoportjába!

Mit kell tenned azért?

 • Tölts fel az első fotós recepted és tied lesz a Cookpad Konyhai mértékadó letölthető ebook.
 • Folytasd a receptfeltöltést, hetente legalább egy, fotós recepttel megszakítás nélkül, és a 4. héten jogosult leszel a nemrég megjelent Cookpad – Legféltettebb családi receptek ingyenes tiszteletpéldányára (https://www.kossuth.hu/a-legfeltettebb-csaladi-receptek);
 • Folytasd tovább a receptfeltöltést minimum heti egy recepttel továbbra is megszakítás nélkül, és a 8. és a 12. hét teljesítése után is kapsz egy-egy fantasztikus Cookpad szakácskönyvet.
 • A 20. hét teljesítése után egy különleges lehetőséget kaphatsz.
  Ha szépek és kidolgozottak, fázifótósak a receptjeid, meghívást kaphatsz a receptszerzők zárt Facebook csoportjába, a Cookpad Nagykövetek közé.

💡 TIPP 💡

 • Ne hagy az utolsó pillanatra a receptfeltöltést és a recept közzétételt! Vasárnap éjfélkor már túl késő! 😉 Legjobb módszer, hogy mindig van feltöltve olyan recepted előre, amit az adott héten közzé is tudsz tenni! 😉
 • Készíts szép fotókat a receptedhez, mert sokszor ez is számít, hogy melyik receptet készítik el az emberek.
 • Fedezd fel te is a Cookpadet, nézd meg mások miket készítenek, hogy írják le receptjeiket.
 • Oszd meg barátaiddal is a Cookpad profiloldalad illetve receptjeid, hogy elérhessék ők is.

FONTOS!!

 1. A heti receptversenyeken is nevezheted a feltöltött receptjeid!
 2. Megszakítás nélkül, minden héten szükséges feltöltened receptet, ahhoz, hogy minden ajándékot megszerezhess. Ha egy hét kimarad, a következő ajándékot sajnos már nem kaphatod meg.
 3. Ha eléred az adott hétre kitűzött nyereményt, minden héten feltöltve legalább 1 receptet, már jogosult vagy az adott hét ajándékára.
 4. A 4. hét teljesítését követően üzenetben elkérjük a postázási adatokat tőled és ezt követően 1-2 héten belül megérkezik hozzád az első Cookpad könyv (Legféltettebb családi receptek)
 5. A 8. hét teljesítését követően értesítünk téged üzenetben és postázzuk a következő Cookpad receptkönyvet (Kreatív receptek a hétköznapokra) a korábban megadott postázási címre, 1-2 hét átfutási idővel.
 6. Ha 12. hétig folyamatosan töltöttél fel legalább 1 receptet hetente, akkor kapsz tőlünk egy üzenetet erről és postázzuk a következő Cookpad receptkönyvet (Édes sütemények) a korábban megadott postázási címre, 1-2 hét átfutási idővel.
 7. A 20. héten már minimum 20 recepted lesz a Cookpad oldalán feltöltve, már megtapasztalhatod, milyen jó érzés, amikor mások is használják és megköszönik a receptjeid.
  Ha szépen kidolgozottak a receptjeid fotókkal és jó leírással, meghívást kaphatsz a Cookpad egy különleges és zárt csoportjába a Facebookon. Több mint 200 meghívott receptszerzővel lehetsz egy közösségben és kötetlenül oszthatod meg főzési élményeidet és tapasztalatod! Ők a Cookpad nagykövetek, akik közé akár Te is bekerülhetsz!

Kezdj is bele! Töltsd fel az első recepted és megkapod az első ajándékod! 😉

 

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: