Aranykönyv kihívás 2020

aranykoteny_heather

Kedves Cookpad szakácsok!

A Cookpad csapata ismét egy valódi kihívásba invitál benneteket! A kihívás az egész 2020-as éven át tart. Aki teljesíti, egy különleges, nyomtatott, egyedi 52 receptes Cookpad könyvet kap a SAJÁT RECEPTJEIBŐL! Szerezd meg Te is a saját Cookpad aranykönyved!

Hogyan lehet csatlakozni a kihívásba:

  1. Egyszerűen közzé kell tenni legalább 1 (egy) receptet hetente Cookpad-on anélkül, hogy egy hét is kimaradna 2020-ban.
  2. A recepteknek lépésenként legalább egy fázisfotóval kell rendelkezni. Ha nincsenek fázisfotók, a kihívásból kiesik a recept szerző.
  3. Bármilyen recept résztvehet a kihívásban! (étal, ital, édesség)
  4. A közzétett recepteknek új, a Cookpaden korábban általad még nem közzétett recepteknek kell lenniük! (Korábban már feltöltött receptek letörlése, és újbóli feltöltése a kihívásból való kizárással jár!)
  5. Minden résztvevő, aki sikeresen követi ezt a kihívást, biztosan megkapja az Aranykönyvet a Cookpad-tól
  6. A kihívás 2020. január. 6, hétfő és 2020. december 31, között tart. A kihívásba becsatlakozni csak az második héten, január 6 és 12 között lehet.

Csatlakozz most, tegyük együtt élvezetesebbé a főzést a Cookpad Aranykönyv kihívással!

A hivatalos játék ÁSZF ide klikkelve érhető el: https://drive.google.com/open?id=1uE80LeZii7TD2102nifQH77VXXlRVR5y

Várunk Téged! Legyél Te is Cookpad aranykönyves receptíró!

Az Aranyköny kihívással kapcsolatos legfontosabb kérdések és válaszok:

Kérdés: Mi az Aranykönyv kihívás?
Válasz: Ebben a kihívásban minden héten legalább egy receptet kell közzétenni az egész 2020-as évben a Cookpad-en az év utolsó hetéig bezárólag. Minden receptet fázisfotóval kiegészítve.

Kérdés: Minden nap kell receptet közzétennem?
Válasz: Nem. Ehhez a kihíváshoz minden héten legalább 1 receptet kell közzétenned egész évben. Azaz összesen 52 receptet kell közzétegyél az egész évben minimum. De úgy, hogy minden hétre essen egy közzététel.

Kérdés: Vannak bizonyos napok a receptek közzétételére?
Válasz: Nincsenek. A recepteket bármikor szabadon közzéteheted. Minden héten hétfő és vasárnap között kell legalább 1 receptet közzétenned.

Kérdés: Ha 1 hetet kihagyok, és a következő héten 2 receptet teszek közzé, azzal lehet-e kombinálni, kompenzálni?
Válasz: Nem. Ha egy hét kimarad, kiesel a kihívásból.

Kérdés: Hogyan kell nevezzek?
Válasz: Nem kell nevezni. Csak a január 6-i héttel kezdődően kezdj el (vagy folytasd) receptet megosztani, és ne hagyd abba egész évben! Mi fogjuk követni, hogy ki az aki feltöltött receptet, és aki megtette, az automatikusan játékban van. Ha valaki egy hetet kihagy, ugyan így automatikusan esik ki.

Kérdés: Ha 1 hetet kihagyok, akkor is kiesek?
Válasz: Igen, ebből a kihívásból kiesel, ha kihagysz egy hetet.

Kérdés: A fázisfotókat lehet utólag pótolni
Válasz: Igen, a kihívás alatt csak a receptek meglétét követjük. Ha nincs időd feltölteni a fázisfotókat, azt később is pótolhatod, még a kihívás vége előtt természetesen.

Kérdés: Ha a receptemnek nincsenek fázisfotói, akkor is bent maradok a kihívásban?
Válasz : Bármilyen receptet közzétehetsz, de ha egy receptben nincsenek fázisfotók a kihívás lezárultakor, nem lesz érvényes a recept a kihívásban.

Kérdés: A könyv a fázisfotókat is tartalmazni fogja?
Válasz : A könyv a recept címét, főfotóját, hozzávalóit, és leírását fogja tartalmazni. A fázisfotókat nem lesz lehetőségünk a nyomtatott könyvbe beletenni.

Kérdés: A könyvben a 2020-ban a kihívásra közzétett 52 recept lesz, vagy korábbi receptjeim is kérhetem a könyvbe?
Válasz : Ha teljesíted a kihívást, azaz feltöltesz heti egy receptet 52 héten át, akkor a könyvbe akár a korábbi receptjeidből is szabadon válogathatsz, amelyeket a kihívás előtt töltöttél fel. Így ha mondjuk a kedvenc receptjeid már korábban feltöltötted, akkor azok is bekerülhetnek majd a könyvedbe. A lényeg, hogy 52 recepted kerülhet be a könyvbe. De hogy melyik, azt Te választhatod ki.

Kérdés: Összevonhatom ezt a kihívást más heti receptversenyekkel? Egy recept részt tud venni ebben a kihívásban, és más heti receptversenyekben is egyszerre?
Válasz: Igen! Ezt a kihívást kombinálhatod másik heti receptversenyekkel, kivéve a Aranykötény 2 kihívással! Akik most a Aranykötény 2-ben vesznek részt, nekik indítunk majd egy ugyan ilyen kihívást a Aranykötény 2 lezárultával!

Kérdés: Van-e regisztrációs díj vagy más kötelezettség?
Válasz: Nincs.

Kérdés: Szeretnék résztvenni, de nem Magyarország területén lakom.
Válasz: A kihívásban bárki részt vehet attól függetlenül, hogy hol lakik. Azonban a könyvek postázását CSAK magyarországi postacímre tudjuk majd vállalni! Ha van rokonod, vagy ismerősöd magyarországi lakcímmel, akinek majd postázhatjuk a könyvet, számunkra az is megfelel.

Kérdés: Későn vettem észre a kihívást! Csatlakozhatok-e később mint a megadott hét?Válasz: Sajnos nem. A kihívásban csak azok vehetnek részt akik feltöltik a kihívásba első receptet január 6 hétfő és 12 vasárnap között.

Kérdés: Kérhetek majd több könyvet is?

Válasz: Sajnos nem. Egy nyomtatott példányt tudunk biztosítani mindenkinek.

További kérdés esetén írj nekünk bátran az info-hu@cookpad.com címre!

aranykoteny_heather

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: