Adj esélyt Te is az ételnek!

Főzzünk okosan, maradékból

A Cookpad receptjeivel a Magyar Élelmiszerbank Egyesület szemléletformáló programját segíti.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület célja, hogy a gyártóknál és a forgalmazóknál felhalmozódott, feleslegessé vált élelmiszereket felkutassa, összegyűjtse, és eljuttassa a rászorulókhoz.


Napjainkban még inkább fontos, hogy megfelelően bánjunk az élelmiszerrel, tudatosan osszuk be készletünket, és a maradékot minél hamarabb, és a legjobb minőségben használjuk fel. A Cookpad receptjeivel az Élelmiszerbank, szemléletformáló programját segíti, aminek keretein belül hasznos tanácsokat, tippek kaphattok az Élelmiszerbanktól, hogy ti is tehessetek az élelmiszerpazarlás ellen.

Az Egyesület videósorozatában néhány kiemelt témáról tájékoztatunk benneteket,  hogy így segíthessünk a gyakorlatban is. Ha tudatos vagy, és követed a tippeket, hosszú távon sokat tehetsz környezetünkért. Kövesd a sorozatot és oszd meg velünk Te is, hogy a következő hetekben miként hasznosítod a felhalmozott összetevőket vagy maradékokat!

Ne feledd feltölteni mi készül a konyhádban ezekben a hetekben, hiszen most olyanok is kénytelenek lesznek otthon főzni, akik máskor nem szoktak. Nincs rutinjuk, tudásuk, ötletük. Számukra mi, és a közösség adhat ötleteket, és segítséget.

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: