Aranykönyv kihívás 2.0 #aranykonyv2

Kedves Cookpad szakácsok!

A Cookpad csapata ismét egy valódi kihívásba invitál benneteket! A kihívás a 2020/2021-as éveken át tart. Aki teljesíti, egy különleges, nyomtatott, egyedi 52 receptes Cookpad könyvet kap a SAJÁT RECEPTJEIBŐL! Szerezd meg Te is a saját Cookpad aranykönyved!

Hogyan lehet csatlakozni a kihívásba:

  1. Egyszerűen közzé kell tenni legalább 1 (egy) receptet hetente Cookpad-on anélkül, hogy egy hét is kimaradna 2020/2021-ben, 2020 38. héttől 2121 38. hétig.
  2. A recepteknek lépésenként legalább egy fázisfotóval kell rendelkezni. Ha nincsenek fázisfotók, a kihívásból kiesik a recept szerző.
  3. Bármilyen recept részt vehet a kihívásban! (étel, ital, édesség)
  4. A közzétett recepteknek új, a Cookpaden korábban általad még nem közzétett recepteknek kell lenniük! (Korábban már feltöltött receptek letörlése, és újbóli feltöltése a kihívásból való kizárással jár!)
  5. Minden résztvevő, aki sikeresen követi ezt a kihívást, biztosan megkapja az Aranykönyvet a Cookpad-tól
  6. A kihívás 2020. 38. hetétől (2020. szeptember 14. – hétfő), és 2021. 38. hete (2021 szeptember 26. – vasárnap) december 31. között tart. A kihívásba becsatlakozni csak az első héten, szeptember 14 és 20 között lehet.
  7. Használd az #aranykonyv2 hashtag-et a recept story leírásában.

Csatlakozz most, tegyük együtt élvezetesebbé a főzést a Cookpad Aranykönyv kihívással!

Várunk Téged! Legyél Te is Cookpad aranykönyves receptíró!

Az Aranyköny kihívással kapcsolatos legfontosabb kérdések és válaszok:

Kérdés: Mi az Aranykönyv kihívás?
Válasz: Ebben a kihívásban minden héten legalább egy receptet kell közzétenni egy éven át a Cookpad-en 2021. 38. hetéig bezárólag. Minden receptet fázisfotóval kiegészítve.

Kérdés: Minden nap kell receptet közzétennem?
Válasz: Nem. Ehhez a kihíváshoz minden héten legalább 1 receptet kell közzétenned egész évben. Azaz összesen (minimum) 52 receptet kell közzétegyél az egész évben minimum. De úgy, hogy minden hétre essen egy közzététel.

Kérdés: Vannak bizonyos napok a receptek közzétételére?
Válasz: Nincsenek. A recepteket bármikor szabadon közzéteheted. Minden héten hétfő és vasárnap között kell legalább 1 receptet közzétenned.

Kérdés: Ha 1 hetet kihagyok, és a következő héten 2 receptet teszek közzé, azzal lehet-e kombinálni, kompenzálni?
Válasz: Nem. Ha egy hét kimarad, kiesel a kihívásból.

Kérdés: Hogyan kell nevezzek?
Válasz: Használd az #aranykonyv2 hashtag-et a recept story leírásában. Csak a 2020. szeptember 14-i héttel kezdődően kezdj el (vagy folytasd) receptet megosztani, és ne hagyd abba egész évben! Ha valaki egy hetet kihagy, ugyan automatikusan esik ki.

Kérdés: Ha 1 hetet kihagyok, akkor is kiesek?
Válasz: Igen, ebből a kihívásból kiesel, ha kihagysz egy hetet.

Kérdés: A fázisfotókat lehet utólag pótolni
Válasz: Igen, a kihívás alatt csak a receptek meglétét követjük. Ha nincs időd feltölteni a fázisfotókat, azt később is pótolhatod, még a kihívás vége előtt természetesen.

Kérdés: Ha a receptemnek nincsenek fázisfotói, akkor is bent maradok a kihívásban?
Válasz : Bármilyen receptet közzétehetsz, de ha egy receptben nincsenek fázisfotók a kihívás lezárultakor, nem lesz érvényes a recept a kihívásban.

Kérdés: A könyv a fázisfotókat is tartalmazni fogja?
Válasz : A könyv a recept címét, főfotóját, hozzávalóit, és leírását fogja tartalmazni. A fázisfotókat nem lesz lehetőségünk a nyomtatott könyvbe beletenni.

Kérdés: A könyvben a 2020-ban a kihívásra közzétett 52 recept lesz, vagy korábbi receptjeim is kérhetem a könyvbe?
Válasz : Ha teljesíted a kihívást, azaz feltöltesz heti egy receptet 52 héten át, akkor a könyvbe akár a korábbi receptjeidből is szabadon válogathatsz, amelyeket a kihívás előtt töltöttél fel. Így ha mondjuk a kedvenc receptjeid már korábban feltöltötted, akkor azok is bekerülhetnek majd a könyvedbe. A lényeg, hogy 52 recepted kerülhet be a könyvbe. De hogy melyik, azt Te választhatod ki.

Kérdés: Összevonhatom ezt a kihívást más heti receptversenyekkel? Egy recept részt tud venni ebben a kihívásban, és más heti receptversenyekben is egyszerre?
Válasz: Igen! Ezt a kihívást kombinálhatod másik heti receptversenyekkel.

Kérdés: Van-e regisztrációs díj vagy más kötelezettség?
Válasz: Nincs. Használd az #aranykonyv2 hashtag-et a recept story leírásában.

Kérdés: Szeretnék résztvenni, de nem Magyarország területén lakom.
Válasz: A kihívásban bárki részt vehet attól függetlenül, hogy hol lakik. Azonban a könyvek postázását CSAK magyarországi postacímre tudjuk majd vállalni! Ha van rokonod, vagy ismerősöd magyarországi lakcímmel, akinek majd postázhatjuk a könyvet, számunkra az is megfelel.

Kérdés: Későn vettem észre a kihívást! Csatlakozhatok-e később mint a megadott hét?
Válasz: Sajnos nem. A kihívásban csak azok vehetnek részt akik feltöltik a kihívásba első receptet 2020 szeptember 14 és 20 között.

Kérdés: Kérhetek majd több könyvet is?
Válasz: Sajnos nem. Egy nyomtatott példányt tudunk biztosítani mindenkinek.

További kérdés esetén írj nekünk bátran az info-hu@cookpad.com címre!

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: