E-könyv kihívás 2021 📚 🎉🎉🎉🎉

Kedves Cookpad szakácsok!

A Cookpad csapata ismét egy valódi kihívásba invitál benneteket! A kihívás az egész 2021-es éven át tart, 2022 február végéig.

Aki teljesíti, egy egyedi, 52 receptes Cookpad digitális, e-könyvet kap a SAJÁT RECEPTJEIBŐL, .pdf formátumban, amit mindenki korlátlan mennyiségben kinyomtathat, és másolhat magának! Szerezd meg Te is a saját Cookpad e-aranykönyved!

Hogyan lehet csatlakozni a kihívásba:

  1. Egyszerűen közzé kell tenni legalább 1 (egy) receptet hetente Cookpad-on anélkül, hogy egy hét is kimaradna 2021. 8. hetétől (február 22-28), egészen 2022. 8. hetéig (február 21-27).
  2. A recepteknek lépésenként legalább egy fázisfotóval kell rendelkezni. Ha nincsenek fázisfotók, a kihívásból kiesik a recept szerző.
  3. Bármilyen recept részt vehet a kihívásban! (étel, ital, édesség)
  4. A közzétett recepteknek új, a Cookpaden korábban általad még nem közzétett recepteknek kell lenniük! (Korábban már feltöltött receptek letörlése, és újbóli feltöltése a kihívásból való kizárással jár!)
  5. Minden résztvevő, aki sikeresen követi ezt a kihívást, biztosan megkapja az e-könyvet a Cookpad-tól
  6. A kihívás 2021. február 22., hétfő és 2022. február 27., között tart. A kihívásba becsatlakozni csak a 2021 8. hetében, február 22 és 28 között lehet.

Csatlakozz most, tegyük együtt élvezetesebbé a főzést a Cookpad E-könyv kihívással!

A hivatalos játék ÁSZF ide klikkelve érhető el: http://bit.ly/3boL7BY

Várunk Téged! Legyél Te is Cookpad e-könyves receptíró!

Az e-könyv kihívással kapcsolatos legfontosabb kérdések és válaszok:

Kérdés: Hogyan kell nevezni a kihívásba?
Válasz: Csak tölts fel legalább egy receptet jövő héten, és utána minden héten további egyet. A recept feltöltéssel automatikusan bekerülsz a kihívásba, aki pedig kitart 52 hétig, az megcsinálta!

Kérdés: Mi az E-könyv kihívás?
Válasz: Ebben a kihívásban minden héten legalább egy receptet kell közzétenni 52 héten át (pont egy év) a Cookpad-en. Minden receptet fázisfotóval kiegészítve.

Kérdés: Minden nap kell receptet közzétennem?
Válasz: Nem. Ehhez a kihíváshoz minden héten legalább 1 receptet kell közzétenned egy éven át. Azaz összesen 52 receptet kell közzétegyél egy év alatt minimum. De úgy, hogy minden hétre essen legalább egy közzététel.

Kérdés: Vannak bizonyos napok a receptek közzétételére?
Válasz: Nincsenek. A recepteket bármikor szabadon közzéteheted. Minden héten hétfő és vasárnap között kell legalább 1 receptet közzétenned.

Kérdés: Ha 1 hetet kihagyok, és a következő héten 2 receptet teszek közzé, azzal lehet-e kombinálni, kompenzálni?
Válasz: Nem. Ha egy hét kimarad, kiesel a kihívásból.

Kérdés: Hogyan kell nevezzek?
Válasz: Nem kell nevezni. Csak a február 22-i héttel kezdődően kezdj el (vagy folytasd) receptet megosztani, és ne hagyd abba egész évben! Mi fogjuk követni, hogy ki az aki feltöltött receptet, és aki megtette, az automatikusan játékban van. Ha valaki egy hetet kihagy, ugyan így automatikusan esik ki.

Kérdés: Ha 1 hetet kihagyok, akkor is kiesek?
Válasz: Igen, ebből a kihívásból kiesel, ha kihagysz egy hetet

Kérdés: Ha a receptemnek nincsenek fázisfotói, akkor is bent maradok a kihívásban?
Válasz : Bármilyen receptet közzétehetsz, de ha egy receptben nincsenek fázisfotók a kihívás lezárultakor, nem lesz érvényes a recept a kihívásban.

Kérdés: A könyv a fázisfotókat is tartalmazni fogja?
Válasz : A könyv a recept címét, főfotóját, hozzávalóit, és leírását fogja tartalmazni. A fázisfotókat nem lesz lehetőségünk az e-könyvbe beletenni.

Kérdés: A e-könyvben a kihívás alatt közzétett 52 recept lesz, vagy korábbi receptjeim is kérhetem a könyvbe?
Válasz : Ha teljesíted a kihívást, azaz feltöltesz heti egy receptet 52 héten át, akkor az e-könyvbe akár a korábbi receptjeidből is szabadon válogathatsz, amelyeket a kihívás előtt töltöttél fel. Így ha mondjuk a kedvenc receptjeid már korábban feltöltötted, akkor azok is bekerülhetnek majd a könyvedbe. A lényeg, hogy 52 recepted kerülhet be a könyvbe. De hogy melyik, azt Te választhatod ki.

Kérdés: Összevonhatom ezt a kihívást más heti receptversenyekkel? Egy recept részt tud venni ebben a kihívásban, és más heti receptversenyekben is egyszerre?
Válasz: Igen! Ezt a kihívást kombinálhatod másik heti receptversenyekkel!

Kérdés: Van-e regisztrációs díj vagy más kötelezettség?
Válasz: Nincs.

Kérdés: Szeretnék résztvenni, de nem Magyarország területén lakom.
Válasz: A kihívásban bárki részt vehet attól függetlenül, hogy hol lakik.

Kérdés: Későn vettem észre a kihívást! Csatlakozhatok-e később mint a megadott hét?
Válasz:
Sajnos nem. A kihívásban csak azok vehetnek részt akik feltöltik a kihívásba első receptet február 22 hétfő és 28 vasárnap között.

További kérdés esetén írj nekünk bátran az info-hu@cookpad.com címre!

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: