Mi az a “Cooksnap”?

A Fotós kommentek a Cookpad-en COOKSNAP névre váltanak

Cookpad App jövő heti frissítése izgalmas változást hoz, a Cooksnap kifejezés bevezetése , amely azokra a fotókra utal, amelyet elkészítéskor egy recepthez Fotós kommentként feltöltünk.

Amit korábban Fotós komment-ként ismertünk, azt a jövőben Cooksnap néven látjuk. 

A változás először a weboldalon történik meg, majd a jövő héten az Android, és az iOS mobilalkalmazásokban.

A Cooksnap célja

Azt már tudjuk, hogy a Cookpad a világ, és Magyarország legnagyobb receptkeresője, amelyet napi sokezer ember böngész itthon. Amikor Cooksnapet küldünk:

  1.  A közösség többi tagjának javasoljuk azt a receptet, amelyet elkészítettünk. A Cooksnap a recept alatt a garancia arra, hogy ez a recept ízletes, és a közösség tesztelte. Amikor Te receptet keresel a Cookpad-on, figyeld a Cooksnapeket, és ha elkészítesz valamit, Te is mindig tölts fel Cooksnapet!
  2.  Semmi sem teszi boldogabbá azt, aki feltöltötte a receptet, és minden figyelmét és idejét ennek szentelte annál, hogy valaki feltölt egy Cooksnapet néhány szép köszönő szóval. 

Hogyan töltsünk fel Cooksnapet?

Ha elkészült a kiválasztott recept, akkor a recept alatt, az utolsó lépés leírása után van egy hely a megjegyzéseknek, kérdéseknek és Cooksnapeknek. Kattints a “Cooksnap feltöltése” gombra, és válaszd ki a fotót a készülékedől, írj néhány szót, fejtsd ki hogyan sikerült, és oszd meg a tapasztalataid!

Tölts fel Cooksnapet minden elkészített recepthez!

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: