Ízutazás a világ körül – Harmadik állomás: Franciaország 🥣🍲🥐

Ízutazásunk következő országa Franciaország, tartsatok velünk, és mutassuk meg itt, mi Cookpad szerzők, közösségünknek Francia receptjeinket.
Vegyél részt a 10 hetes kihívásban, és szerezd meg a Cookpad különleges, ízutazó oklevelét! ✨📜

Szeretnénk ha velünk tartanál ebben a különleges utazásban az ízek birodalmába. Szerezd meg a Cookpad Ízutazó digitális oklevelét, mind a 10 ország pecsétjével!

Mit kell tenned?

📌 Nézd meg minden héten az új Ízutazás a világ körül videónkat a YouTube csatornánkon.

📌 Készítsd el a videóban bemutatott receptet vagy egy másik receptet a héten bemutatott ország jellegzetes ételei közül és töltsd fel a receptet a Cookpad oldalára.

📌 A recept bevezetőjébe ne felejts el beírni ezt a hashtagget. Pl: #francia

📌 A 10. hét végén, ha az összes receptet elkészítetted és megjelölted hashtaggel, mi leellenőrizzük és elkészítjük a személyre szóló okleveled, amit digitális formában elküldünk neked.

Kalandra fel! Elő a főzőkanalat és indulhat az utazás!

Az utazásunk harmadik állomása és receptje:

FRANCIAORSZÁG 🍝 – hagymaleves

A professzionális éttermek receptjei sok hozzávalót, elkészítési módot és konyhatechnológiát vett át a francia konyhától. Minden szempontból nagy hatással van még a napjainkban is a gasztonómiára.

Sok eredeti, francia étel közül a mi választásunk egy francia hagymaleves lett az Ízutazás a világ körül sorozat harmadik részében. Most megmutatjuk neked, hogyan készítik ezt az ízletes leves Franciaországban. Készítsd el ezt a levest vagy más francia receptet és töltsd fel a Cookpadre #francia jelöléssel a recept sztorijában! Nagyon várjuk mit alkotsz!

Ha szeretnél többet tudni a francia konyháról, akkor itt olvashatsz róla még több érdekességet.

Ha szeretnéd megnézi a COOKPAD Ízutazás a világ körül videósorozatát, itt találod az eddigi videókat. Érdemes megnézi a mexikói echilada és az olasz spárgás rizottó videókat is! 😉
Készítsd el ezt a receptet is és töltsd fel a saját variációd receptjét a Cookpadre. Feltöltheted akár a kedvenc mexikói és olasz recepted is. Ne felejts beleírni a recept sztorijába: #mexikó és #olasz

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: