Ízutazás a világ körül – Hatodik állomás: Spanyolország 🍛🧆🥘

Ízutazásunk következő országa Spanyolország, ahol az ízek, formák, állagok olyan sokszínűségével találkozhatunk mint kevés helyen a világon. A spanyol hódítók bejárták az egész világot és hazavitték a zöldségek és fűszerek tucatjait Amerikából, Ázsiából, és Afrikából. Ennyi helyről, ennyi minden az biztosan csak jó lehet! Tartsatok velünk ezen a héten is, és mutassátok meg a Cookpad közösségének hogy számotokra mit is jelent a spanyol gasztronómia!   ✨📜

Szeretnénk ha velünk tartanál ebben a különleges utazásban az ízek birodalmába. Szerezd meg a Cookpad Ízutazó digitális oklevelét, mind a 10 ország pecsétjével!

Mit kell tenned?

📌 Nézd meg minden héten az új Ízutazás a világ körül videónkat a YouTube csatornánkon.

📌 Készítsd el a videóban bemutatott receptet vagy egy másik receptet a héten bemutatott ország jellegzetes ételei közül és töltsd fel a receptet a Cookpad oldalára.

📌 A recept bevezetőjébe ne felejts el beírni az adott ország hashtaggét. Pl: #spanyol

📌 A 10. hét végén, ha az összes receptet elkészítetted és megjelölted hashtaggel, mi leellenőrizzük és elkészítjük a személyre szóló okleveled, amit digitális formában elküldünk neked.

Kalandra fel! Elő a főzőkanalat és indulhat az utazás!

Az utazásunk hatodik állomása és receptje:

Spanyolország 🌍- spanyol tortilla

Egységes spanyol konyháról nehéz lenne beszélni hisz egy hatalmas országról beszélünk, mely földrajzilag és etnikailag is rendkívül tagolt, és így minden egyes részének megvannak a maga maga ételspecialitásai.


Készítsd el ezt a finom spanyol tortilla vagy más spanyol receptet és töltsd fel a Cookpadre #spanyol jelöléssel a recept sztorijában! Nagyon várjuk mit alkotsz!

Ha szeretnél többet tudni a spanyol konyháról, akkor itt olvashatsz róla még több érdekességet.

Ha szeretnéd megnézi a COOKPAD Ízutazás a világ körül videósorozatát, itt találod az eddigi videókat. Érdemes megnézi a mexikói echilada és az olasz spárgás rizottó, vagy a francia hagymaleves videókat is! 😉
Készítsd el ezt a receptet is és töltsd fel a saját variációd receptjét vagy bármilyen receptet az adott ország konyhájából a Cookpadre. Ne felejts beleírni a recept sztorijába az ország hashtagét! Pl: #mexikó , #olasz , #francia , #orosz, #amerikai , #spanyol

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: