Ízutazás a világ körül – Kilencedik állomás: Thaiföld 🥣🍲🥘

A világ szinte minden országában találkozhatunk egy thai étteremmel, kifőzdével, büfével. Ez nem véletlen hisz a thai konyha annyira finom, hogy nincs a világon olyan pont ahol egy thai ételeket áruló gasztronómiai egység, ne tudna megélni, úgy is lesz annyi rajongó aki eltartja. Ráadásul manapság a szupermarketek polcain és fűszerboltokban, vagy webshopokban mindent megtalálunk ami egy thai vacsorához elengedhetetlenül szükséges, úgy hogy kalandra fel és irány Thaiföld.

Szeretnénk ha velünk tartanál ebben a különleges utazásban az ízek birodalmába. Szerezd meg a Cookpad Ízutazó digitális oklevelét, mind a 10 ország pecsétjével!

Mit kell tenned?

📌 Nézd meg minden héten az új Ízutazás a világ körül videónkat a YouTube csatornánkon.

📌 Készítsd el a videóban bemutatott receptet vagy egy másik receptet a héten bemutatott ország jellegzetes ételei közül és töltsd fel a receptet a Cookpad oldalára.

📌 A recept bevezetőjébe ne felejts el beírni az adott ország hashtaggét. Pl: #thai

📌 A 10. hét végén, ha az összes receptet elkészítetted és megjelölted hashtaggel, mi leellenőrizzük és elkészítjük a személyre szóló okleveled, amit digitális formában elküldünk neked.

Kalandra fel! Elő a főzőkanalat és indulhat az utazás!

Az utazásunk kilecedik állomása és receptje:

Thaiföld 🌏 – Thai szendvics

Ezen a héten egy igazán ízletes, Thai streetfood ételt készítünk, egy ízletes thai szendvicset. Nézzétek meg a videót és próbáljátok ki a receptet!


Készítsd el ezt a finom Thai szendvicset vagy más Thai receptet és töltsd fel a Cookpadre #thai jelöléssel a recept sztorijában! Nagyon várjuk mit alkotsz!

Ha szeretnél többet tudni az Thai konyháról, akkor itt olvashatsz róla még több érdekességet.

Ha szeretnéd megnézi a COOKPAD Ízutazás a világ körül videósorozatát, itt találod az eddigi videókat. Érdemes megnézi a mexikói echilada és az olasz spárgás rizottó, vagy a francia hagymaleves videókat is! 😉
Készítsd el ezt a receptet is és töltsd fel a saját variációd receptjét vagy bármilyen receptet az adott ország konyhájából a Cookpadre. Ne felejts beleírni a recept sztorijába az ország hashtagét! Pl: #mexikó , #olasz , #francia , #orosz, #amerikai , #kinai, #indiai , #thai

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: