Ízutazás a világ körül – Tizedik állomás: Közel-Kelet 🥣🍲🥘

Shawarma, falafel, shakshuka, babka, kuszkusz, ki ne ismerné ezeket a csodálatos csemegéket. Ezernyi fűszer a selyemutakról, illatos gyümölcsök, friss zöldségek, méz, datolya, pisztácia, ezek mind mind a közel kelet mesés kincsei. Tarts velünk ízutazásunkban és ismerjük meg közösen az ezeregy éjszaka meséinek helyszínéül szolgáló közel kelet gasztronómiáját.

Szeretnénk ha velünk tartanál ebben a különleges utazásban az ízek birodalmába. Szerezd meg a Cookpad Ízutazó digitális oklevelét, mind a 10 ország pecsétjével!

Mit kell tenned?

📌 Nézd meg minden héten az új Ízutazás a világ körül videónkat a YouTube csatornánkon.

📌 Készítsd el a videóban bemutatott receptet vagy egy másik receptet a héten bemutatott ország jellegzetes ételei közül és töltsd fel a receptet a Cookpad oldalára.

📌 A recept bevezetőjébe ne felejts el beírni az adott ország hashtaggét. Pl: #kozelkelet

📌 A 10. hét végén, ha az összes receptet elkészítetted és megjelölted hashtaggel, mi leellenőrizzük és elkészítjük a személyre szóló okleveled, amit digitális formában elküldünk neked.

Kalandra fel! Elő a főzőkanalat és indulhat az utazás!

Az utazásunk tizedik állomása és receptje:

Közel-Kelet 🌍 – Shakshouka

Ezen a héten egy igazán ízletes, közel-keleti ételt készítünk, egy ízletes shakshoukát. Nézzétek meg a videót és próbáljátok ki a receptet!


Készítsd el ezt a finom shakshouka vagy más Közel-Keleti receptet és töltsd fel a Cookpadre #kozelkelet jelöléssel a recept sztorijában! Nagyon várjuk mit alkotsz!

Ha szeretnél többet tudni a Közel-keleti konyháról, akkor itt olvashatsz róla még több érdekességet.

Ha szeretnéd megnézi a COOKPAD Ízutazás a világ körül videósorozatát, itt találod az eddigi videókat. Érdemes megnézi a mexikói echilada és az olasz spárgás rizottó, vagy a francia hagymaleves videókat is! 😉
Készítsd el ezt a receptet is és töltsd fel a saját variációd receptjét vagy bármilyen receptet az adott ország konyhájából a Cookpadre. Ne felejts beleírni a recept sztorijába az ország hashtagét! Pl: #mexikó , #olasz , #francia , #orosz, #amerikai , #kinai, #indiai , #thai , #kozelkelet

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: