Cookpad nagykövetek találkozója – 2021.09.26.

A magyar COOKPAD oldalán már több mint 130 ezer recept van jelenleg Nektek köszönhetően, és nagyon gyorsan nő a receptszerzők közössége! Ideje újra együtt ünnepelnünk! 😉✨🎈

Már hagyománnyá vált, hogy minden évben találkozót tartunk, ahová Titeket és családtagjaitokat várjuk szeretettel! 👩👨👱‍♀️👧👴 Most ez már a második idei piknik, mert annyira jól éreztük magunkat veletek augusztusban!

Szeretnénk újra veletek tölteni ezt a vasárnap délutánt és megismerni azokat a receptszerzőket is, akikkel még nem találkoztunk személyesen! 

Szeretettel meghívunk 2021. szeptember 26-án 12 órától tartandó grillezésre, a csodálatos Pál-Völgyi cseppkőbarlang bejáratánál lévő teraszra.

A hely különösen szép, főleg ilyenkor nyáron. A kőfejtő meredek sziklái, a hatalmas tisztás és az árnyas fák között megbújó terasz ideális kiránduló és pihenőhely. A helyszín, a finom ételek és a jó társaság már elég indok arra, hogy ne maradj ki ebből a közös élményből. Hozhattok plédet, és száraz fű esetén a szomszédos réten piknikezhetünk is az általatok is hozott finomságokból!

pal-volgyiA rendezvényen Bérczi Róbert séf kollégánk fog főzni, de bárki besegíthet, akár az előkészítésben is.

Ha van olyan finomságod, amit szeretnél megkóstoltatni a többiekkel, akkor hozd el bátran!

Ha bármilyen kérdésed van írj nekünk a info-hu@cookpad.com  email címen.

A rendezvényre az alábbi linkre kattintva, a kérdőív kitöltésével tudsz jelentkezni: https://forms.gle/CXBkwUCDEjgfKT7g9

A rendezvény részletei:

Időpont: 2021. szeptember 26. vasárnap; 12:00-17:00 között (az érkezés rugalmas)

Helyszín: 1025 Budapest, Pál-Völgyi Barlang, Szépvölgyi út 162.

Parkolás: Ingyenes (a Szépvölgyi út jobb oldalán lévő parkolóban)

Tömegközlekedéssel:  65, 65A vagy 29-es busz a Kolosy térről.

Térkép:

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: