🎄KĂ©szĂĽlj a Karácsonyra a Cookpaddel! đźŽ„

Idén is összegyűlik a család karácsonykor? Ne aggódj, mi segítünk a felkészülésben! Kövesd visszaszámlálásunkat karácsonyig, és engedd meg, hogy segítsünk megszervezni, megtervezni és elkészíteni egy igazán hangulathoz illő menüt ebben az ünnepi időszakban. Csatlakozz a Cookpad közösségéhez a nagy nap előtt, és fedezz fel azt a rengeteg ötletet és receptet, ami segítségedre lehet, hogy stresszmentesen tudj előkészülni és végre a hangulatot tudd megélni, ne pedig a fáradtságot! Legyen szó süteményről, tortáról, köretről és főételről vagy akár tippekről és trükkökről esetleg különféle intoleranciákról vagy különböző diéták kezeléséről, nálunk a gluténmentes receptektől a legkülönlegesebb ünnepi tortákig mindent megtalálsz! https://cookpad.com/hu/kereses/kar%C3%A1csonyi%20receptek

Csatlakozz az előkészületekhez!

🎄 1. HĂ©t (November 29. – December 5.) >> KĂ©szĂĽljĂĽnk elĹ‘ egyĂĽtt az ĂĽnnepekre!
Ezen a héten próbáld meg előre elékészíteni azokat az ételeket, süteményeket, amit ugyan nagyon szeret a család, de rengeteg idődet elveszi. Nézd meg mivel készültünk neked!

🎄 2. HĂ©t (December 6. – December 12.) >> TöltsĂĽk tele a poharunkat!
Kényeztesd magad és a környezeted forró vagy hűtött, alkoholos vagy alkoholmentes italokkal. Ezen a héten is segítünk az inspirálódásban.

🎄 3. & 4. HĂ©t (December 12. – December 26.) >> Nyugodt elĹ‘kĂ©szĂĽletek! 🎄
Megmutatjuk, hogyan tervezhetsz előre a köretek, szószok, töltelékek elkészítésével. Szintén segítünk olyan receptek megtalálásában, ami a segít élvezni az ünnep ízeit a diétázók, vagy speciális étrendet követők számára is (pl. vegán, gluténmentes, tejmentes stb.). Blogbejegyzésünkkel segítünk majd megtervezni a karácsonyi menü főzési időzítését, és az felkészülést ahhoz, hogy mindened meglegyen, amire szükséged van egy stresszmentes különleges naphoz.

🥂 5. HĂ©t (December 27. – Január 2.) >> LĂ©pjĂĽnk egyĂĽtt át az Ăşj esztendĹ‘be!
Konfetti, pezsgő pukkanás, malac sült! Zárjuk együtt az ó évet és kezdjünk egy újabb, kalandos, ízutazásokkal teli évet.

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: