Naptár kihívás 2023 📆

Tölts fel 12 héten át recepteket és legyen egy nyomtatható 2023-as naptárad a saját ételeid fotóival!

Kedves Cookpad szakácsok!

A Cookpad csapata ismét egy valódi kihívásba invitál benneteket! A kihívás 2022 szeptember 26.-től 12 héten át tart. Aki teljesíti, egy különleges, digitális de nyomtatható, egyedi 2023-es Cookpad naptárat kap a SAJÁT RECEPTJEINEK FŐFOTÓIBÓL! Szerezd meg Te is a saját Cookpad naptáradat!

Hogyan lehet csatlakozni a kihívásba:

  1. Egyszerűen közzé kell tenni legalább 1 (egy) receptet hetente Cookpad-on anélkül, hogy egy hét is kimaradna 12 héten keresztül.
  2. Ha teljesítetted a kihívást Te magad választhatod ki azt a 12 recept főfotóját (akár korábbi receptjeidből) amelyeket szeretnéd hogy bekerüljenek a naptárba.
  3. Bármilyen recept résztvehet a kihívásban! (étal, ital, édesség)
  4. A közzétett recepteknek új, a Cookpaden korábban általad még nem közzétett recepteknek kell lenniük! (Korábban már feltöltött receptek letörlése, és újbóli feltöltése a kihívásból való kizárással jár!)
  5. Minden résztvevő, aki sikeresen követi ezt a kihívást, biztosan megkapja a digitális formátumú, nyomtatható naptárat a Cookpadtől.
  6. A kihívás 2022. szeptember. 26. hétfőtől, 2022. december 25. vasárnap éjfélig tart. A kihívásba becsatlakozni szeptember 26. és október 9. éjfél között lehet. Az ez időszak alatt feltöltött receptek szerzői automatikusan részt vesznek a Naptár kihívásban.

Csatlakozz most, tegyük együtt élvezetesebbé a főzést a Cookpad Naptár kihívással!

Várunk Téged! Legyen neked is saját naptárad, a saját receptfotóiddal!

A Naptár kihívással kapcsolatos legfontosabb kérdések és válaszok:

Kérdés: Mi a Naptár kihívás?
Válasz: Ebben a kihívásban minden héten legalább egy receptet kell közzétenni 12 hétig a Cookpad-en.

Kérdés: Minden nap kell receptet közzétennem?
Válasz: Nem. Ehhez a kihíváshoz minden héten legalább 1 receptet kell közzétenned 12 héten át. Azaz összesen 12 receptet kell közzétegyél 12 hét alatt minimum. De úgy, hogy minden hétre essen egy közzététel.

Kérdés: Vannak bizonyos napok a receptek közzétételére?
Válasz: Nincsenek. A recepteket bármikor szabadon közzéteheted. Minden héten hétfő és vasárnap között kell legalább 1 receptet közzétenned.

Kérdés: Ha 1 hetet kihagyok, és a következő héten 2 receptet teszek közzé, azzal lehet-e kombinálni, kompenzálni?
Válasz: Nem. Ha egy hét kimarad, kiesel a kihívásból.

Kérdés: Hogyan kell nevezzek?
Válasz: Nem kell nevezni. Csak a szeptember 26-i vagy október 3-i héttel kezdődően kezdj el (vagy folytasd) receptet megosztani, és ne hagyd abba 12 hétig! Mi fogjuk követni, hogy ki az aki feltöltött receptet, és aki megtette, az automatikusan játékban van. Ha valaki egy hetet kihagy, ugyan így automatikusan esik ki.

Kérdés: Ha 1 hetet kihagyok, akkor is kiesek?
Válasz: Igen, ebből a kihívásból kiesel, ha kihagysz egy hetet.

Kérdés: A naptárban az a 12 recept főfotója lesz, vagy korábbi receptjeim is kérhetem a naptárba?
Válasz : Ha teljesíted a kihívást, azaz feltöltesz heti egy receptet 12 héten át, akkor a naptárba akár a korábbi receptjeidből is szabadon válogathatsz, amelyeket a kihívás előtt töltöttél fel. Így ha mondjuk a kedvenc receptjeid már korábban feltöltötted, akkor azoknak a főfotói is bekerülhetnek majd a naptárba. A lényeg, hogy 12 recepted főfotója kerülhet be a naptára. De hogy melyik, azt Te választhatod ki.

Kérdés: Összevonhatom ezt a kihívást más heti receptversenyekkel? Egy recept részt tud venni ebben a kihívásban, és más heti receptversenyekben is egyszerre?
Válasz: Igen! Ezt a kihívást kombinálhatod másik heti receptversenyekkel.

Kérdés: Van-e regisztrációs díj vagy más kötelezettség?
Válasz: Nincs.

Kérdés: Szeretnék résztvenni, de nem Magyarország területén lakom.
Válasz: A kihívásban bárki részt vehet attól függetlenül, hogy hol lakik. A naptárak digitálisan pdf formátumban kerülnek elkészítésre, ami letölthető és kinyomtatható.  

Kérdés: Későn vettem észre a kihívást! Csatlakozhatok-e később mint a megadott hét?Válasz: Sajnos nem. A kihívásban csak azok vehetnek részt akik feltöltik a kihívásba első receptet szeptember 26. hétfő és október 9. vasárnap között.

További kérdés esetén írj nekünk bátran az info-hu@cookpad.com címre!

Sok helyre elviheted a tőlünk kapott pdf-et, hogy kinyomtassák. Itt néhány tavalyi példa, hogy milyen klassz naptárad lehet majd a konyhában. 🙂 

Itt egy példa a digitális naptárnyomtatáshoz:
https://www.copyguru.hu/szolgaltatasok/Napt%C3%A1r%20k%C3%A9sz%C3%ADt%C3%A9s
A tőlünk kapott naptárméret: 21×15 cm-es fekvő

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: