Hogy mi is a Cookbook?📙

A Cookbook jóval több, mint egy online szakácskönyv a Cookpaden.
Egy Cookbookkal kedvenc receptjeid, főzési praktikáid, ízeid köré szervezheted családodat, barátaidat, és akár szerzőtársaidat a Cookpaden. 🧑‍🍳👨‍👩‍👦‍👦

Kérdéseid vannak? Családi, vagy baráti vacsorát tartasz a jövő héten? Mit ehet egy vegán vendéged? Mi legyen a gyerekzsúron a menü, mit szeretnek a gyerek barátai?

Készíts el egy saját Cookbookot 📙, tedd bele azokat a recepteket amikről úgy gondolod leginkább passzolnak a témához, hívd meg szerkesztőnek családtagjaid vagy barátaidat, és találjátok ki együtt hogy mi legyen a menü.

A Cookbook nem csak segítség egy ünnepi menü, megtervezésében, de közösen kitalálhatjátok akár, a jövő heti, menüt az egész családnak. 👨‍👩‍👦‍👦

A recepteket pedig gyűjtsétek egy Cookbookba amit aztán megoszthattok az egész Cookpad közösséggel. 🥘🥗🥧🍰📙

Mit kell tenned?

  1. lépés: Ha még nem töltötted le és nem használod a Cookpad mobil alkalmazást, akkor töltsd le mobiltelefonodra 📱. Katt ide ▶️
    Ha telepítetted az alkalmazást, lépj be a felhasználóneveddel és jelszavaddal vagy regisztrálj, ha új vagy. Az alsó menüsor közepén lévő + jelre kattintva receptet, Tippet vagy Cookbookot is létrehozhatsz.
  2. Lépés: Ha elkészítetted a Cookbookodat, akár 40 receptet is összeválogathatsz egy helyre 🥘🥗🥧🍰. Annyi könyvet készíthetsz, amennyit csak akarsz, így témák vagy események köré is szervezheted őket.📒📗📕📙 A könyved lehet privát és nyilvános is, de most jön a lényeg! Meghívhatod családodat, barátaidat is könnyedén, hogy ők is lássák a recepteket vagy akár szerkeszthessék is veled közösen a recepteket a Cookbookban! Így akár egy közös főzést vagy a család kedvenc receptjeit, de akár főzési ötleteket is kezelhetsz közösen velük. Ha kipróbálod, rá fogsz jönni, hogy mennyivel egyszerűbb így gyűjteni közösen a recepteket, mint a közösségi hálókon üzengetve.
  3. Lépés: Készíts menüt, amit mindenki szeret. Mint már leírtuk sokat fog segíteni neked ez a funkció bármilyen főzős esemény megszervezésében, főleg, ha a te kezedben van a fakanál! Mennyivel jobb tudni, hogy ki mit szeretne enni vagy ki mit hoz egy családi/baráti eseményre. Többnyire úgy is az történik, hogy egymás receptjeit kéritek el, ha finom volt amit ettetek!
  4. lépés: Hozz létre annyi Cookbookot amennyit csak szeretnél.📒📗📕📙 Tedd nyilvánossá, hogy mások is lássák és ötleteket meríthessenek belőle. A Cookbook keresőjével akár alapanyagra is kereshetsz, így bármilyen témában gyűjthetsz recepteket. Biztosak vagyunk benne, hogy meg fogod szeretni ezt a funkciót, mert igazán hasznos segítséged lesz a mindennapokban!

Ötletnek itt találsz több száz már elkészült Cookbookot. Nézd meg a legfrissebeket, Katt ide ▶️

Cookbookra fel!

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: